Inschrijven

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Klik dan op wachtwoord vergeten en vul hier je e-mailadres in. Je krijgt dan vanzelf je nieuwe inloggegevens in jouw e-mailbox.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen

Je kunt alleen nadat je bent ingelogd je persoonlijke gegevens aanpassen, zoals het e-mailadres. Ter controle vragen wij je twee keer het nieuwe e-mailadres in te voeren.

Ik heb gereageerd op een stageplek via Haagse Stage, maar ik hoor niks

De organisatie is zelf verantwoordelijk voor het contact met (potentiële) scholieren. Je kunt zelf ook contact opnemen met de organisatie. Deze contactgegevens vind je in de bevestigingsmail of bij de vacaturetekst.

Hoe vind ik een leuke maatschappelijke stage?

Zoek vrijwilligerswerk dat bij je past in onze Stagebank.

Tip: vul eerst de online talentenscan in om te ontdekken welk type scholier je bent en welke maatschappelijke stages binnen het aanbod van Den Haag Doet interessant zijn voor jou.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?

Voor eenvoudige vragen, zoals verloren inloggegevens, kun je bellen naar (070) 302 44 44, bereikbaar van 9.00 - 17.00 uur. Voor meer gecompliceerde vragen kun je contact opnemen met onze service desk op telefoonnummer (070) 302 44 19 of 06-53 48 37 80. In beide gevallen kun je ook mailen met service@denhaagdoet.nl  

Vrijwilliger worden

Na de maatschappelijke stage heb je ervaring opgedaan als tijdelijke vrijwilliger. Wij hopen natuurlijk dat je dit een vervolg wilt geven en je inschrijft op www.denhaagdoet.nl  Dat kan door de knop op de homepage van www.haagsestage.nl te gebruiken, dan wordt je account overgezet. Dat is het handigst, omdat jouw mailadres maar één keer voor kan komen in het systeem. Dus bij apart registreren op www.denhaagdoet.nl loop je hier tegenaan.