Inschrijven

Maatschappelijke Stage begeleiders

Nu zoveel scholen de MaS doorzetten blijft er vraag naar goede stageplekken in de stad. Organisaties willen graag met jongeren aan het werk, maar er is niet altijd voldoende menskracht om (groepen) jongeren te begeleiden bij hun MaS. Daarom heeft PEP een groep vrijwilligers getraind die vanaf 2017 op oproepbasis kan worden ingezet bij het begeleiden van stagiairs op hun stageplek.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor begeleiding? Neem dan contact op met Aysien Zondervan via a.zondervan@pepdenhaag.nl oftel: 070 - 302 44 44. 

Jan Willem
"Ik heb in het middelbaar onderwijs gewerkt en ik vind het leuk om met jongeren te werken. Ik heb ervaring met het begeleiden van Maatschappelijk Stagiairs vanuit mijn eigen sociale onderneming  'de Houtwerkplaats'. Ik vind het belang rijk dat jongeren op plekken en in organisaties komen waar ze het bestaan en  het nut en de noodzaak nog niet van kenden."

Renee
"Binnen mijn oude scoutingvereniging ben ik de Maatschappelijke Stagebegeleider geweest. Ik vond het zo leuk om de jongeren te begeleiden dat ik er verder mee wilde. Nu begeleid ik Maatschappelijk Stagairs bij verschillende scoutingvereniging in de stad. Van beroep ben ik docent op een middelbare school, dus de leeftijdscategorie vind ik helemaal geweldig!"

Zjala
"Werken als Maatschappelijke Stagebeleider is voor mij de ideale bezigheid, omdat ik geïnteresseerd ben in het coachen van jongeren en onderwijs. Door bezig te zijn als begeleider hoop ik tevens een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de schoolcarrière van jongeren en kan ik me inzetten voor de culture sector.''